Cégünk története

H-S MONOTOP Kft.

Több mint 26 éve a megrendelőink szolgálatában..

A H-S Monotop Iparipadló Építő és Műszaki Fejlesztő Kft. 2006 óta, ill. jogelődje, 1995 óta végez speciális építőipari tevékenységet.

A cégnek két magyar tulajdonosa van, 27 fő sajat létszámmal rendelkezik.

A vállalat specialis építőipari tevékenységet végez és évente 100.000 - 150.000 m2 monolit betonlemezt

(ipari padló, alaplemez, felbeton, térburkolat) és állandó alvállalkozója révén 20.000 - 40.000 m2 műgyanta burkolatot készít.

A kivitelezéseket a H-S Monotop Kft. elsősorban saját létszámmal végzi, szükseg eséten, saját irányítás alatt, hasonló területen dolgozó alvállalkozót von be a munkákba.

Az utóbbi két évben - osztrák céggel törtent közös fejlesztés eredményeképpen - jelentős felületjavítási munkákat végez a magyarországi autópályákon.

Cégunk fő tevékenysége:

Nagyszilárdságú, dilatált és fugamentes iparipadlók.

Az előbbi továbbfejlesztett változata a fugamentes vagy nagytáblás iparipadló, amely kiküszöböli a dilataciós fugák targoncak által okozott gyors tönkremenetelét, ill. amely ezáltal kiméli a szállítójárművek kerekeit. Felhasználási területe az előbbieken túlmenően az un. magasraktárak, amelyek a padló számára fokozott igénybevételt jelentenek, ill. egyenletes teherbírása folytán lehetővé teszi a polcrendszer tetszőleges elhelyezését. A fejlődés útja egyertelműen, az utóvágott dilatációs fugáktól mentes, nagytáblas iparipadlók kivitelezése.

Burkolásra kész vagy kopóreteggel ellátott alaplemezek. Felhasznalasi területek: irodaházak, tarsasházak, mélygarázsok.

Burkolat alá kerülő, nagy síkpontosságú aljzatbetonok. Felhasználási területek: speciális, nagy síkpontosságot igénylő magasraktárak.

Ipari uszó- vagy kötött betonesztrichek. Felhasznalasi területek: födémek, régi, elhasználódott betonaljazatok.

Bazalt térbetonok. Felhasználási területek: szeméttarolók, rakodóudvarok, repülőtéri leszálóhelyek és kiszolgáló utak.

Hézag nélküli, felig rugalmas Confalt burkolatok kivitelezese. Felhasznalasi területek: konténertárolók, csomópontok fékező-induló szakaszai.

Autóutak felületjavítása. Felhasználási területek: autóutak, autópályák.

Olyan munkák esetén, amikor az iparipadlók, teherbiró aljzatbetonok, külső térbetonok kivitelezését cégünk végzi, akkor igény alapján az iparipadlók statikai méretezését, rétegrendjének meghatározását - a generálkivitelezővel és generáltervezővel együttműködve, mérnöki szolgáltatásként - mérnökirodánk elvégzi. A padlók statikai tervezése révén, a kivitelezési garancia vállalása mellett, a H-S Monotop Kft a padlók statikai felelősségét, garanciáját is vállalja. Az általunk méretezett padlók - műszaki és gazdasági optimalizálásra törekedve, - acélhaj, műanyagszál, üvegszál adagolással, hagyományos vasalással vagy ezek kombinaciójával is készülhetnek, függően a padlót érő terhelésektől.

A vállalkozás saját gépparkkal rendelkezik, ezek közül legjelentősebbek a betonbedolgozó és lehúzógépek, glettelő- és tárcsázó gépek, vibrátorok és a szükseges teherautók, a dolgozókat szállító járművek. A cég az ország egész területen végez padlóépítési és térbeton készítési tevékenységet, ill. megrendelés alapján Romániaban és Ausztriában is végez kivitelezési munkát.

H-S Monotop Kft, ill. jogelődje, jó épitőipari poziciót vívott ki magának az elmúlt több, mint 20 esztendőben és több megrendelőnek állandó padlóépitője. Ezek közül a legismertebbek a STRABAG Kft., COLAS Zrt., KÉSZ Kft, Aktual­ Bau Kft., Terváz Kft., Pallér-Csarnok Kft., OTP Ingatlankezelő Befektetesi Alap Zrt., Market Zrt.

Néhány referencia:

Szabadság híd, Árpád híd, Petőfi híd, Kacsóh Pongrácz felüljaró pályalemezei és vágánylemezei

Tesco és Baumax áruházak padlói és födemlemezei

Airport City, Max City, Prologis, Schwarzmüller, ZF Hungary, TransSped, Valeo, Mercedes, Audi raktárcsarnokai és üzemi területei

Vértes, Bicske, Tatabánya Hulladéklerakó telepek

REWE csarnok (Ausztria) Frornetti (Romania).

A H-S Monotop Kft. számára legfontosabb a precíz, pontos és megbizható kivitelezési munka elvégzése, a megrendelői igények kielégítése. A cég két alkalommal nyerte el az Épitőipari Mesterdíjat: az Akzo Nobel festékgyár raktárában, valamint a West End City bevásárlóközpontban végzett, saját fejlesztésű, új technológiával keszült padlók kivitelezéséért.

A vállalkozás alapítása óta számos új technológiát alkalmazott elsőként Magyarországon, ill. vezető tulajdonosa több műszaki fejlesztést vezetett be tervezési és kivitelezési munkák esetén. Ebből következően a vállalkozás jövőbeni célja a műszaki szinvonal megörzése, sőt javítása, ill. új technológiák alkalmazása, folyamatos műszaki fejlesztése.

Az ipari padló épités fejlesztési iránya egyértelműen a nagytáblás padlók technológiájának pontosítása, a szükséges betontechnologia továbbfejlesztése. E technológia fejlesztése többek között a Budapesti Műszaki Egyetemen történik, és ennek a kutatás-fejlesztésnek aktív résztvevő a H-S Monotop Kft műszaki szakembere.

A cég szervezeti felépítése alapján a kivitelezést három mérnök irányítja, az irodában, az ügyvezető mellett, egy előkeszitő szakember és egy adminisztratív és pénzügyi munkát végző kolléga dolgozik.

Az utóbbi két esztendőben egyre nagyobb igény jelentkezett az autópályák felületeinek javításával kapcsolatban, amelyet az iparipadló építésre tervezett munkáslétszámmal egyre nebezebb ellátni. A H-S Monotop Kft ezen a munkán meglehetősen jó pozicióban van, ugyanis az autápalyakezelő kizárólag a cég által alkalmazott javítaanyagot engedélyezi alkalmazni.

A folymatos létszám-, infrastrukturális és informatikai fejlesztések biztosítjak, hogy a H-S Monotop Kft az építőiparban elismert jó szinvonalát megtartsa, növelje, ill., hogy a padlóépítésben szükséges folyamatos technológiai fejlesztéseket végre tudja hajtani.


Készítsd el weboldaladat ingyen!